Ruten

Ruten

Vi er ganske stolte over den rute vi har fået lavet og glæder os til at vise den til jer d. 23 september 2017.

X-Run 21,1km.
Ruten går fra Moesgaard Strand og ud i meget flotte omgivelser. 21,1km går rundt i Marselisskoven lige syd for Aarhus. Rammerne er perfekte for en lækker løbeoplevelse. Fra starten skal du på skovvej sydpå mod Fløjlstrup. Her bugter den sig gennem skoven og tilbage imod Skovmøllen. Langs åen, løber du tilbage til målområdet, hvor du kan få en forfriskning. Du skal herfra op gennem parken til Moesgaard herregaard og videre ud i den mere bakkede del af ruten. Ikke noget du ikke kan klare for ruten er lavet så alle kan være med. Du får et dejligt langt nedløb og så er der ikke langt til mål. Med en lille optankning ved Ørneredden er du klar til at nyde det sidste stykke imod målet.
Ruten er den fra Marselismarathon 21,1km, så måske du har hørt om den eller løbet den før. Vi glæder os til at se dig den 23. sep til et flot og lækkert løb i skoven :-)

X-Run 5km TrailRun.
Kom ud og prøv et flot trailløb i noget af den smukkeste danske natur. Ruten er lavet så både store og små kan være med. Så tag venner og familie med ud og få en frisk og sjov oplevelse sammen.

 

Se 21,1km ruten her

Har du spørgsmål angående løbet? Kontakt os!

  • Bad Authentication data.